Kush jemi?

Adresa e faqes sonë në internet është: https://psd.al.

Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato?

Komente:

Kur vizitorët lënë komente në sit, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së pavlerë.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (e quajtur gjithashtu një hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni atë. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media:

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes së ngulitur (EXIF GPS) të përfshirë. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

Formularët e kontaktit:

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të vendosni të ruani emrin tuaj, adresën e emailit dhe faqen tuaj në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni të dhënat tuaja përsëri kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të hyni, ne gjithashtu do të konfigurojmë disa cookies për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookie-t e hyrjes zgjasin për dy ditë dhe cookies të opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie-t e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose botoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo redaktuat. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit:

Artikujt në këtë sit mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit sillet saktësisht në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookies, të vendosin gjurmim shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, duke përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni të regjistruar në atë faqe në internet.