Partia Socialdemokrate e Shqipërisë

vizioni & misioni

PSD

Vizioni & Misioni ynë

Shqipëria është Toka jonë, Foleja e Shqiponjës

EKONOMIA

Përmirësimi i vazhdueshëm i kushteve të punës për punëmarrësit.

SHËNDETËSIA

Rritja e gamës së diagnozave dhe të barnave që rimbursohen nga shteti.

ARSIMI

Shkolla moderne me laboratore të standarteve europiane.

DREJTËSIA & LIGJI

Reformimi i sistemit tonë të drejtësisë dhe lufta kundër krimit. Forcimi i të drejtave dhe lirive të njeriut.

DIPLOMACIA & DIASPORA

Nga diplomacia ekonomike te krijimi i regjistrit të diasporës shqipëtare dhe shtytja e projekteve që promovojnë sipërmarrësit e rinj nga diaspora.

MJEDISI

Përkushtimi në ruajtjen e mjedisit dhe ndryshimeve klimatike. Mbrojtja e natyrës nga shpyllëzimi deri te investimet teknologjike në mjedis.

Misioni Vazhdon...

fushata

PSD

Hapja e fushatës 2021

Partia Socialdemokrate e Shqipërisë ndez motorët e fushatës elektorale për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit 2021. Kryetari i kësaj partie, Z. Tom Doshi, hapi fushatën elektorale në kryeqytet me prezantimin e listës së kandidateve të Qarkut Tiranë. Gjatë fjalës së tij, kreu socialdemokrat,TomDoshi, bëri të ditur sloganin e partisë: “Na jepni besimin, t’ju kthjejmë shpresën”. Zoti Doshi theksoi se shqiptarët nuk kanë më shpresë, dhe PSD-ja është e vetmja force që do ‘tju kthejë këtë shpresë, pasi sipas tij, korrupsioni është shqetësimi më i madh!

Ngjarjet e fundit

Eventet e Partisë Socialdemokrate Shqipëtare

evente

Shkruaji kryetarit

lajmet e fundit

Qëndro i informuar

Lajmet e Fundit nga PSD

BARDHAJ, DEPUTETI I PSD DOSHI MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE

Deputeti i Partisë Social Demokrate Tom Doshi është pritur në një takim nga banorët e fshatit Bardhaj të njësisë Rrethina, bashkia Shkodër. Deputeti Doshi foli për premtimet e bëra edhe para 4 vitesh siç është rrjeti i ujësjellësit në një gjatësi prej 4 kilometër, investime që do të vijojnë edhe në mandatin e ardhshëm pas […]

Takim i Z. Doshi me banorët e njësisë 2 në Tiranë

Takimi i sotëm u zhvillua me banorët e njësisë 2 në Tiranë ku të pranishëm ishin Kryetari i PSD Z. Tom Doshi që është njëkohësisht kandidat për deputet në qarkun e Tiranës e Shkodrës dhe kandidatja me nr.7 në fletën e votimit për PSD në Tiranë, Uarda Celami. Dhe në këtë zonë banorët konfirmuan me […]

Antarësohu në PSD


Bashkohu me skuadrën tonë!

Plotësoni formularin e antarësimit në PSD.

Së bashku jemi më të fortë!

This will close in 0 seconds