U zhvillua takimi i PSD me në krye deputetin Z. Doshi me mbështetësit në fshatin Rranxa të njësisë Bushat, Vau Dejës.
Banoret e Rranxes ishin të shumtë në takim dhe me një mbështjetje masive pohuan që vota e tyre në 25 prill do të jetë për PSD dhe Z. Tom Doshi. Gjithashtu deputeti Doshi premtoi që mbështetja e tij do të ishte e vazhdueshme për Rranxën dhe banorët e saj sic ka qenë deri më tani. Z. Doshi shprehu që PSD do të ketë minimalisht 3 deputetë në parlamentin e pas 25 prillit të cilët do të jenë suporti dhe mbështetja me e madhe e banorëve të zonës.