Zoj Ndou kandidon në Tiranë në njësinë 4 për Partinë SocialDemokrate

Pas suksesit si sipërmarrëse në biznesin e vogël, Zoj Ndou zgjedh Partinë SocialDemokrate më në krye Z. Tom Doshi për të kandiduar në njësinë 4 në Tiranë nën siglën e kësaj partie. Ajo shprehet qartë në një intervistë të dhënë për portalin tonë:

Zgjodha të kandidoj për deputete nën siglen e Partinë SocialDemokrate me në krye Z. Tom Doshi sepse brënda kësaj strukture të mirorganizuar politikisht gjeta një familje të madhe politike me cilësi dhe virtyte të pastra të angazhuar maksimalisht për të ndihmuar popullin e thjeshtë dhe të gjithë njerëzit në nevojë. Si një Pukjane dhe veriore kam parë dhe dëgjuar të gjitha bamirësitë e Z.Doshi i cili ka bërë për banorët në nevojë të zonës së Pukës, Shkodrës, të gjithë veriut por edhe Shqipërisë pa dallim feje, krahine, apo ideje. Është i vetmi politikan ne Shqipëri i cili ka qënë  dhe është një misionar në politikë dukë shprehur hallet dhe problemet e popullit pareshtur në parlament.

I ftoj të gjithë Shqiptarët që me 25 Prill të Votojnë Nr 1 PSD Z.Tom Doshi.